Υπογονιμότητα

Επίσης ο Ιατρός Παπαγεωργίου Σπύρος εξειδικεύτηκε υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη του καθηγητή Dr. Roumen Roussev στις προηγμένες ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ εξετάσεις για την ανεξήγητη υπογονιμότητα,τις καθ΄έξιν αποβολές, και τις αποτυχημένες εξωσωματικές προσπάθειες.

Με ομάδα του(Dr.Roumen Roussev,καθ. Dr.Caroline Coulam,Δρ. Τολιόπουλο Ιωάννη) και τις ειδικές αυτές ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ εξετάσεις(τα NK κύτταρα)μπορούν να βρουν την αιτία της υπογονιμότητας σε ένα ποσοστό 80% και με τις ανάλογες θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν σε ένα ποσοστό 60% το ζευγάρι να τεκνοποιήσει και να αποκτήσει ένα παιδί.

Οι εξετάσεις αυτές επίσης προετοιμάζουν το ζευγάρι ώστε να πάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια επιτυχή προσπάθεια είτε με φυσιολογική σύλληψη,είτε σπερματέγχυση,είτε με εξωσωματική.

Καλό θα είναι να γίνονται πρώτα οι εξετάσεις και μετά η εξωσωματική,και όχι το αντίθετο που πολλές φορές έχουν σαν αποτέλεσμα την οικονομική,ψυχολογική, επιβάρυνση και καταπόνηση του ζευγαριού χωρίς καν να επιτευχτεί κύηση.Έχουμε αποδείξει ότι όταν γνωρίζαμε την αιτία είχαμε μεγαλύτερη επιτυχία στην προσπάθεια της εξωσωματικής,που χάρη στην ομάδα μας  πολλά ζευγάρια  έχουν αποκτήσει το δικό τους παιδί σήμερα.

Η συνεχιζόμενη κατάρτιση απ’όλη την ομάδα στα νέα επιστημονικά πεδία των δεδομένων της αναπαραγωγικής ιατρικής έχει σκοπό να βοηθήσει στην τεκνοποίηση των νέων ζευγαριών.